Belle Vie
  • Jaz pa Ti
    • NA SPREHODU

      8. marca, 2021

      KAJ SI PSI MISLIJO?

      22. avgusta, 2020

      HACINOVI

      30. julija, 2020

      MACBOOK PRANK ali Urška vrača udarec

      10. maja, 2020

      3. OBLETNICA BELLEVIE.SI – “Best of” zadnjega leta

      19. aprila, 2020

  • Avanture
    • ZADNJI DAN V LONDONU | Wtf je Churos?

      24. decembra, 2019

      PO SLEDEH JACKA THE RIPPERJA

      1. decembra, 2019

      NA KOSILU PRI GORDONU RAMSEYU

      24. novembra, 2019

      BARCELONA – 10 stvari, ki jih morate videti…

      19. septembra, 2019

      BARCELONA – 10 stvari, ki jih morate videti…

      8. septembra, 2019

  • Lepotičkanje
    • TikTok Makeup Challenge

      28. aprila, 2020

      DYSON AIRWRAP NA TESTU

      28. marca, 2020

      POLETNA MANIKURA | Svet lepih nohtov

      3. julija, 2019

      ABH RIVIERA – Idealna poletna paletka?

      25. junija, 2019

      OPRAVILA SEM TEČAJ GELIRANJA NOHTOV V SVETU LEPIH…

      6. maja, 2019

  • Lačna usta
    • POLNJENE BUČKE PO ŽIGINO

      22. julija, 2020

      GOVEJI ZREZKI Z GOBICAMI V GORČIČNI OMAKI S…

      7. aprila, 2020

      PRVIČ KUHAMA GOLAŽ

      24. marca, 2020

      PRVIČ PEČEMA KROFE | Mamin skrivni recept

      22. februarja, 2020

      VLOGMAS 2018 – DAN 12/24 | Kralj živali…

      13. decembra, 2018

  • Njegovih 5 minut
    • KAKO ZAČETI Z YOUTUBEOM? | YouTube vodič –…

      27. marca, 2019

      Nisi tako bogat, da bi kupoval poceni |…

      13. novembra, 2018

      KAJ JE NOVEGA V iOS 12?

      9. junija, 2018

      ŽIGA SAM DOMA 2

      30. aprila, 2018

      KAKO NAJHITREJE POMITI POSODO

      30. aprila, 2018

  • Razmišljam
    • DOBRODOŠEL PMS

      22. maja, 2017

      URŠKA SE PREDSTAVI

      19. aprila, 2017

  • 2 + 1
    • POSTALA SVA STARŠA DRUGEMU ANGELČKU

      7. septembra, 2017

      11. IN ZADNJI TEDEN

      1. septembra, 2017

      10. TEDEN

      21. avgusta, 2017

      9. TEDEN

      14. avgusta, 2017

      8. TEDEN

      6. avgusta, 2017

  • VLOGMAS 2018
    • THE END | Vlogmas 2018 – Dan 20/20

      27. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 19/24 | Bloopers 2018

      22. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 18/24 | Postavljamo smrekico…

      21. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 17/24 | Postavljamo smrekico…

      19. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 16/24 | Urška sama…

      18. decembra, 2018

Belle Vie
  • Jaz pa Ti
    • NA SPREHODU

      8. marca, 2021

      KAJ SI PSI MISLIJO?

      22. avgusta, 2020

      HACINOVI

      30. julija, 2020

      MACBOOK PRANK ali Urška vrača udarec

      10. maja, 2020

      3. OBLETNICA BELLEVIE.SI – “Best of” zadnjega leta

      19. aprila, 2020

  • Avanture
    • ZADNJI DAN V LONDONU | Wtf je Churos?

      24. decembra, 2019

      PO SLEDEH JACKA THE RIPPERJA

      1. decembra, 2019

      NA KOSILU PRI GORDONU RAMSEYU

      24. novembra, 2019

      BARCELONA – 10 stvari, ki jih morate videti…

      19. septembra, 2019

      BARCELONA – 10 stvari, ki jih morate videti…

      8. septembra, 2019

  • Lepotičkanje
    • TikTok Makeup Challenge

      28. aprila, 2020

      DYSON AIRWRAP NA TESTU

      28. marca, 2020

      POLETNA MANIKURA | Svet lepih nohtov

      3. julija, 2019

      ABH RIVIERA – Idealna poletna paletka?

      25. junija, 2019

      OPRAVILA SEM TEČAJ GELIRANJA NOHTOV V SVETU LEPIH…

      6. maja, 2019

  • Lačna usta
    • POLNJENE BUČKE PO ŽIGINO

      22. julija, 2020

      GOVEJI ZREZKI Z GOBICAMI V GORČIČNI OMAKI S…

      7. aprila, 2020

      PRVIČ KUHAMA GOLAŽ

      24. marca, 2020

      PRVIČ PEČEMA KROFE | Mamin skrivni recept

      22. februarja, 2020

      VLOGMAS 2018 – DAN 12/24 | Kralj živali…

      13. decembra, 2018

  • Njegovih 5 minut
    • KAKO ZAČETI Z YOUTUBEOM? | YouTube vodič –…

      27. marca, 2019

      Nisi tako bogat, da bi kupoval poceni |…

      13. novembra, 2018

      KAJ JE NOVEGA V iOS 12?

      9. junija, 2018

      ŽIGA SAM DOMA 2

      30. aprila, 2018

      KAKO NAJHITREJE POMITI POSODO

      30. aprila, 2018

  • Razmišljam
    • DOBRODOŠEL PMS

      22. maja, 2017

      URŠKA SE PREDSTAVI

      19. aprila, 2017

  • 2 + 1
    • POSTALA SVA STARŠA DRUGEMU ANGELČKU

      7. septembra, 2017

      11. IN ZADNJI TEDEN

      1. septembra, 2017

      10. TEDEN

      21. avgusta, 2017

      9. TEDEN

      14. avgusta, 2017

      8. TEDEN

      6. avgusta, 2017

  • VLOGMAS 2018
    • THE END | Vlogmas 2018 – Dan 20/20

      27. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 19/24 | Bloopers 2018

      22. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 18/24 | Postavljamo smrekico…

      21. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 17/24 | Postavljamo smrekico…

      19. decembra, 2018

      VLOGMAS 2018 – DAN 16/24 | Urška sama…

      18. decembra, 2018

Lačna usta

PATATA CON POLLO

by Urška 26. aprila, 2017

Tokrat vam bom ob spremljavi videa prikazala, kako jaz pripravljam slavno patato con pollo. 

Patata con pollo

Urška Tokrat vam bom ob spremljavi videa prikazala, kako jaz pripravljam slavno patato con pollo.  Lačna usta PATATA CON POLLO European Natisni
Osebe: 2 Čas priprave: 10 min Čas kuhanja: 25 min 25 min
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Ocena 5.0/5
( 1 glasov )

Sestavine

  • 5 krompirjev
  • 120g ribanega sira
  • 400g piščančjega mesa
  • 200g brokolija
  • 1,5 smetane za kuhanje
  • Česen v prahu
  • Sol
  • Poper
  • Muškatni orešček
  • Mešanica začimb za perutnino na žaru

Priprava

Krompir olupimo in narežemo na kolobarje. Pripravimo si slano vodo za brokoli in narežemo piščančje meso na koščke ter začinimo s soljo in mešanico začimb za perutnino na žaru. Segrejemo olje v fritezi in vržemo not krompir, hkrati pa damo kuhat brokoli v vrelo vodo za nekje 7 minut. Medtem že pripravimo malo olja tudi v ponvi (jaz uporabljam vok) in damo pečt piščanca. Ko je piščančje meso vredu pečeno dodamo eno smetano in pol ter sir. Vse skupaj lepo premešamo in začinimo s soljo, poprom, česnom in mušktnim oreščkom. Po 5 minutah kuhanja dodamo zraven še brokoli. Skupaj še pustimo okrog 7 minut. Vmes že poberemo krompir iz friteze, ga popivnamo in posolimo. Naložimo na krožnik najprej krompir, nato pa prelijemo z omako. Dober tek!

lacna ustaokusnopatataconpollo recept
previous post
SLADKI DVOBOJ
next post
OBRVI KOT SE ŠIKA

Poglejte tudi

POLNJENE BUČKE PO ŽIGINO

GOVEJI ZREZKI Z GOBICAMI V GORČIČNI OMAKI S...

PRVIČ KUHAMA GOLAŽ

PRVIČ PEČEMA KROFE | Mamin skrivni recept

VLOGMAS 2018 – DAN 12/24 | Kralj živali...

VLOGMAS 2018 – DAN 6/24 | Pizza …...

1. OBLETNICA – Pekla sva torto, nama je...

IT’S A PIZZA

ŠPAGETI BOLOGNESE

Kdo sva?

Sva Urška in Žiga - Dobrodošli v najino lepo življenje

Urška je majhne rasti z velikim srcem, še večjo ritjo in pozitivnim odnosom do življenja. Navdušuje se nad kozmetiko, kuhanjem in nasplošno premagovanjem izzivov, ki so ji podani na poti. Srečno zaročena in v načrtovanju še tretjega člana družine. Žiga je kosmata polovica dua BelleVie. DJ, "gadget freak" oz. ljubitelj tehnikalij nasplošno in prvi v vrsti čakajočih na novega iphone-a. Daleč najboljša stranka v McDonald's-u in Fast food gurman, ki je še vedno prepričan, da je edina pica na svetu "šunka, sir, gobice". Z vami deliva tako veselje kot tudi solze, smeh in izkušnje. Upava, da v najinih videji ob gledanju uživate vsaj pol toliko, kot uživava midva, ko jih snemava. Dobrodošli na Belle Vie!

Instagram

No any image found. Please check it again or try with another instagram account.
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Email
  • Snapchat

© BelleVie.si 2017


Back To Top
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.Ok